O nama

F.B. TRADE d.o.o.

je firma osnovana 2014. godine u Matuljima. Vođeno dugogodišnjim iskustvom u veleprodaji, stečenim u renomiranim trgovačkim kućama kao što su Merkur, Mersteel, MIP Weyland, odlučili smo pokrenuti vlastiti posao u kojem bi objedinili ponudu kvalitetnih materijala sa kvalitetnom uslugom.

Surađujemo sa vodećim europskim dobavljačima materijala iz djelokruga: metalurgije, vijčane robe, građevinskog željeza, alata, elektromaterijala.

Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u veleprodaji crne metalurgije, te pokrivamo područje cijele Hrvatske. U radu smo uvijek fleksibilni, a svakom kupcu pristupamo s istim entuzijazmom, bilo da se radi o velikom ili malom poslu. Materijali koje koristimo vrhunske su kvalitete, a izvori nabave su iz EU; certificirani i testirani prema zakonima HR i EU.

Nudimo rezanje robe na mjeru po zahtjevu kupaca. Sami organiziramo prijevoz te možete očekivati brzi rok isporuke, do 7 dana. Proizvode radimo prema nacrtima kupaca; dogovaramo sve do posljednjeg detalja.

Od nas uvijek možete očekivati profesionalnost, poštivanje dogovorenih rokova i i dobru organizaciju. Obratite nam se s povjerenjem!